fund & kuriosa

Sådan handler du

Kontakt og bestilling

For spørgsmål og bestilling kontakt

Husk at skrive varens navn, pris og varenummer, så misforståelser undgåes Jeg vil snarest besvare henvendelsen. 

Ønsker du at bestille, vil jeg beregne fragt og opgive den samlede pris, samt vejledning angående indbetaling. Varen reserveres i højst 8 dage, inden for denne periode skal betaling finde sted. Når indbetalingen er registreret, sendes varen i løbet af de første 1-3 hverdage, hvis ikke andet er aftalt. Se desuden øvrige betemmelser vedrørende forsendelse.

Brugte varer

"Fund og Kuriosa" sælger brugte varer, og de sælges derfor efter regler og lovkrav vedrørende brugtmoms. Køber kan derfor ikke fradrage købsmoms.

Varens beskaffenhed

Jeg gør mig umage med at beskrive og fotografere varen så sandfærdig som mulig. Skulle du ønske yderligere billeder eller besvarelser på spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig på mail : shop@fundogkuriosa.dk . 

Levering og afhentning

Vi sender pakker med Post Danmark eller SwipBox, den bedste og billigste løsning foretrækkes. Prisen på fragt oplyses i den mail, du modtager fra os. 

Nogle varer er uegnede eller for dyre at sende, hvorfor afhentning vil være en mulighed. Dette vil  I så fald blive oplyst i første mail.

Returret

Hvis varen ikke svarer til dine forventninger, kan du returnere den i løbet af de første 14 dage. "Fund og Kuriosa" refunderer betalingen, såfremt varen er i samme stand, som afsendt, men udgiften til returnering betales af kunden.

Forbehold

Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Med håbet om en rigtig fornøjelig skattejagt